Garantie

Als Bovag-bedrijf geven wij u op al onze leveranties en werkzaamheden garantie, de zogenoemde Bovag-garantie. Deze Bovag-garantie en de algemene voorwaarden zijn vastgelegd in de standaardbepalingen. In dit artikel vindt u een opsomming uit deze voorwaarden aangevuld met extra bepalingen voor onze occasions. Onder aan deze pagina kunt u de standaardbepalingen in zijn geheel vinden, u kunt u ze ook verkrijgen in ons bedrijf of vinden op en downloaden van de website van de Bovag.

Bij aanschaf van een gebruikte personenwagen krijgt u van ons 6 maanden Bovag-garantie mits het aankoopbedrag minimaal € 4.500 bedraagt. Betaalt u minder voor uw wagen, maar toch nog meer als 35 % van de oorspronkelijke nieuwwaarde dan krijgt u ook 6 maanden Bovag-garantie.

Bij aanschaf van een gebruikte motor krijgt u van ons 6 maanden Bovag-garantie mits het aankoopbedrag minimaal € 3.000 euro bedraagt. Betaalt u minder voor uw motor, maar altijd nog meer dan 35% van de oorspronkelijke nieuwwaarde, dan krijgt u ook 6 maanden Bovag-garantie.

Bij aanschaf van een gebruikte bedrijfsauto krijgt u van ons 3 maanden Bovag-garantie mits het aankoopbedrag exclusief btw minimaal € 3.403 bedraagt.

Bij aanschaf van een gebruikte brommer of scooter krijgt u van ons 6 maanden Bovaggarantie mits het aankoopbedrag minimaal de helft van de oorspronkelijke nieuwwaarde bedraagt.

Daarnaast geven wij, om te bewijzen dat we geen knollen voor citroenen verkopen, op alle occasions welke vanwege de prijs buiten de Bovag-garantie vallen toch één maand garantie. Alles uiteraard in gezond overleg en anders mits dit is afgesproken en schriftelijk is vastgelegd.

Koopt u bij ons een nieuwe auto, motor scooter of brommer dan gelden hiervoor de garanties welke door de fabriekant zijn afgegeven. 

Op alle reparaties aan auto’s, scooters, brommers, campers en aanhangwagens krijgt u standaard 3 maanden Bovag-garantie. Op alle reparaties aan motoren, caravans en vouwwagens krijgt u 6 maanden Bovag-garantie

Hebben we een geschil waar we samen niet uit komen, dan kunt u een beroep doen op de deskundigen van het ANWB/BOVAG-bemiddelingsbureau. Zij zullen proberen tot een oplossing te komen waarin wij ons beide in kunnen vinden.