Schadeherstel

Diesveld Mobiel herstelt al schades ver voor ons eerste uur zogezegd. In 1985 werd het automobielbedrijf opgericht en daarmee ook officieel de schadeafdeling. Al snel was een lidmaatschap bij de Focwa een feit en werden we ingedeeld bij de één na hoogste categorie van het garantiefonds van de Focwa. Helaas heeft schadesturing en een gedwongen reorganisatie ertoe geleidt dat we flink hebben moeten inkrimpen, doch de kennis, de vaardigheden en de outillage zijn gebleven.

Erg jammer voor u en voor ons dat u door uw verzekeringsmaatschappij van uw vertrouwde garage wordt weggestuurd als u zoiets naars als schade aan uw voertuig overkomt, vooral als u er later achterkomt dat dit helemaal niet nodig was. Verzekeringsmaatschappijen doen er veel aan om zoveel mogelijk reparaties bij de aangestuurde bedrijven onder te brengen, want daar hebben ze financieel baat bij. In de meeste gevallen echter en zeker bij verhaalbare schade, kunt u gewoon bij ons terecht, zelfs met behoud van uw eigen risico, ondanks dat uw verzekeringsmaatschappij u anders wilt laten geloven.

Belt u ons gerust, onze jarenlange ervaring met het regelen van en bemiddelen bij schades kan u goed van pas komen om deze gebeurtenis snel en met goed gevoel achter u te laten.